Crafter Dupes Spooky Skeleton Pottery Barn Candy Bowl voor goedkoop!Dus we weten allemaal dat Halloween goed op weg is, en velen van ons zijn al op zoek naar populaire winkels om alle coole en griezelige decoraties te zien die ze voor ons uitbrengen om te kopen. En ja, we zouden urenlang kunnen razen over hoe deze versieringen elk jaar vroeger en vroeger uitkomen, maar is het echt zo erg? Niet echt, vooral niet voor degenen onder ons die uitkijken naar de genoemde vakantie.

Maar sommige prijzen voor genoemde Halloween-versieringen kunnen een beetje uit de hand lopen, zoals de Pottery Barn-snoepkom van $ 200 die een TikTok-maker besloot te bedriegen.

BEKIJK HIER DE VIDEO

Kristyn Cole werd onlangs benaderd door een vriend om de dupe te maken, en ze zei vrijwel ‘zeg minder’ en ging aan het werk. Gelukkig werd haar kijk op de kom uiteindelijk minder, veel minder, dankzij het feit dat ze al haar materialen van haar lokale winkels en Amazon haalde in plaats van te proberen duurdere items te gebruiken.

De basis van het project begint met een eenvoudige zwarte kom van Target en een volledig beweegbaar skelet van Amazon. De schaal is op meerdere plaatsen supergelijmd om ervoor te zorgen dat geen van beide ergens heen zou gaan voordat er een mooie laag uitziende glasspuitverf wordt toegevoegd. Dit is wat het die metallic titanium look geeft en wat helpt om het dichter bij het Pottery Barn-voorbeeld te laten lijken.

Kristyn gaat dan terug met wat zwarte acrylverf om soortgelijke streepachtige markeringen toe te voegen om het nog beter te laten overeenkomen met het voorbeeld, en om het een beetje ouder te maken, voordat het alles afdicht met een doorzichtige kit om afbrokkelen of barsten te voorkomen.

Het coolste aan deze dupe is dat het skelet, dat volledig kan worden gepositioneerd, ofwel aan de rand van een aanrecht kan zitten met bungelende benen, of met de benen recht voor zich kan zitten, en hoe dan ook stabiel is. Je zou het ook in allerlei verschillende kleuren kunnen doen of unieke texturen kunnen toevoegen, of zelfs verschillende soorten kommen kunnen doen in plaats van waar de Pottery Barn mee kwam… Misschien zelfs met iets meer pompoenthema?

Leave a Comment