Austin DIYer transformeert haar keuken voor een budget van $ 0Tussen designshows en DIY-posts op sociale media worden we via zoveel kanalen gelukkig gebombardeerd met inspiratie voor huisontwerp. Hoewel we altijd onder de indruk zijn van ambachtslieden wiens ongeëvenaarde vaardigheden hen in staat stellen om zo ongeveer alles te maken of te bouwen, zijn we hier niet altijd voor het hoge prijskaartje dat hoort bij het realiseren van onze dromen over huisdecoratie. En dat geldt ook voor TikTok-contentmaker @mirandawaldron.

In plaats van geld uit te geven aan het renoveren van haar keuken, vond ze een manier om haar keuken te transformeren en gaf ze helemaal niets uit!

BEKIJK HIER DE VIDEO

Oorspronkelijk waren haar oude keukenkasten allemaal wit geverfd met zwarte deurgrepen. Met behulp van citrusstrips die ze van haar plaatselijke hergebruikcentrum had gekregen, bracht ze de schroeven op de kastdeuren aan om ze uit de scharnieren te verwijderen. Vervolgens gebruikte ze gewoon twee monsterkannen verf die ze ook van het hergebruikcentrum had gekregen en schilderde ze de kasten. Gelukkig waren die twee verfmonsters net genoeg om deze snelle en gemakkelijke renovatie uit te voeren.

Het voltooide project is zo schattig geworden! We houden ervan hoe modern het eruitziet nu ze open kasten heeft.

De voor en na look van het project is geweldig. Wie wist dat de kleine verandering zo’n groot verschil zou maken?!

Leave a Comment