Stock horror als verloren Oxo-kubussen kampeertrip verpesten | Kampeervakanties


Uw artikel (‘We nemen altijd een theepot mee’: ​​lezers delen de bijzondere spullen die ze meenemen op vakantie, 5 augustus) deed denken aan een kampeertrip door Frankrijk vele jaren geleden. In de buurt van Calais ging ik me na het eten wassen in de gemeenschappelijke wasbakken en naast me zat een Engelsman op zijn eerste avond op vakantie. Hij vulde zijn kom en leegde zijn kookgerei, servies en bestek erin, maar zag twee dozijn doorweekte Oxo-blokjes naar de oppervlakte komen. Hij was geschokt omdat de kubussen een essentieel onderdeel waren van zijn kampeerkeuken.
Ron Jacob
Londen

De liefde van mijn ouders voor ouderwetse hotels in landelijke stijl leidde tot een enigszins ongewoon item op hun paklijst. Ze gingen nooit ergens heen zonder een radiatorontluchtingssleutel.
Nicola Campbell
Macclesfield, Cheshire

Het is lovenswaardig dat Hyde Hall in Essex stappen onderneemt om de klimaatverandering aan te pakken door planten voor een droge tuin te hebben die weinig of geen water nodig hebben (Blooming Essex-tuin wijst op de toekomst van de tuinbouw in een verwarmend VK, 1 augustus). De grote Essex-tuinier Beth Chatto creëerde echter in de jaren zestig een droge tuin die ze nooit water gaf. Ze was een van de eersten die deze methode toepast toen er nauwelijks over klimaatverandering werd gesproken en de tuin tot op de dag van vandaag gedijt, ook al is ze niet meer bij ons. Een vrouw die haar tijd vooruit was.
Gillian Brown
Warbstow, Cornwall

Dara Ó Briain noemt terloops het vermeende tekort aan rechtse grappen (Dara Ó Briain mikt op rechtse critici en ‘verschrikkelijk idee’ van Brexit, 6 augustus), maar er lijken er genoeg te zijn. Twee van hen strijden momenteel om onze volgende premier te worden.
Ray Jenkin
Cardiff

Heb je een mening over iets dat je vandaag in de Guardian hebt gelezen? Alstublieft e-mail ons uw brief en deze zal in aanmerking komen voor publicatie.

Plaats een reactie