Vrouw maakt prachtige wanddecoratie met alleen vondsten van dollarbomenAls je op zoek bent naar een schattig decor met een beperkt budget, dan is onze eerste suggestie niet om naar Michaels of Hobby Lobby te gaan, maar in plaats daarvan naar je plaatselijke Dollar Tree te rennen! Er zijn zoveel leuke ambachten die je kunt maken van (soms ongebruikelijke) objecten, en je kunt zelfs spoofs maken van een aantal behoorlijk dure decorstukken tegen verbluffend lage prijzen.

BEKIJK HIER DE VIDEO

Hoewel het geen dupe is voor iets specifieks, is dit ene stuk wanddecor van maker Paige, ook bekend als PaigeDidWhat, op TikTok te schattig om niet te delen.

Dus eerst moeten we je gaan en rennen (niet lopen) naar je dichtstbijzijnde Dollar Tree en een paar items opscheppen, waaronder enkele vellen ‘behang’ in de sectie voor woondecoratie, wat spatbescherming in huishoudelijke artikelen en een paar dunne stukken hout die eruitzien als miniatuurschommels.

Dan wil je naar huis en je vertrouwde lijmpistool tevoorschijn halen (dit is belangrijk!) Als je eenmaal thuis bent met je trek, verwijder je het dunne gaas van de spatbescherming en leg je het opzij. Alles wat je voor dit project wilt, is de dunne metalen ring. Gebruik vervolgens het behang om de dunne stukken hout volledig te vouwen en te bedekken en aangezien het behang dat u gebruikt, hopelijk loslaat en plakt, heeft u geen lijm of plakband nodig. Dit is wat zal worden gebruikt voor het plankengedeelte van de decoratie.

Spuitlak, of verf, de metalen ringen in de kleur van uw keuze. Je kunt zien dat Paige haar ringen goud verft, maar je kunt elke andere verf gebruiken die je bij de hand hebt die past bij je esthetiek of de specifieke look waar je voor gaat. (We denken dat een helder turkoois er geweldig uit zou zien voor dit project!)

Monteer ten slotte de stukken aan elkaar met behulp van hete lijm om de horizontale rekken aan de ringen aan de boven- en onderkant vast te houden. Paige laat dit niet direct in de video zien, maar ze gebruikt dunne spiesjes die in dezelfde kleur zijn geverfd als haar ringen om de planken wat extra steun te geven en de opening tussen de ringen te stabiliseren.

Het eindresultaat is iets absoluut schattigs, en dat lijkt in niets op de afzonderlijke componenten waaruit het is gemaakt!

Plaats een reactie